Nylon kikker - 100 mm

De Nylon Kikker met een lengte van 100 mm is een handige en robuuste bevestiging voor touwen en lijnen. Deze kikker is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid, weerbestendigheid en betrouwbare grip op touwen. Met zijn veelzijdige toepassingen is de nylon kikker een essentieel onderdeel voor verschillende maritieme en outdoor activiteiten.

Duurzaam nylon materiaal: De nylon kikker is gemaakt van sterk en slijtvast nylon, waardoor het bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Veilige bevestiging voor touwen en lijnen: Met zijn gekartelde oppervlak biedt de kikker een stevige grip op touwen en lijnen, waardoor ze veilig en op hun plaats blijven.

Geschikt voor verschillende touwdiameters: De nylon kikker met een lengte van 100 mm is geschikt voor diverse touwdiameters, waardoor het veelzijdig inzetbaar is voor verschillende toepassingen.

Eenvoudige installatie: De kikker kan gemakkelijk worden bevestigd aan boten, steigers, tuinhuisjes, tenten en andere oppervlakken, waardoor het een handige en betrouwbare oplossing is voor het vastzetten van touwen en lijnen.

Weerbestendig: Het nylon materiaal is bestand tegen vocht, UV-straling en andere weersomstandigheden, waardoor de nylon kikker geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Veilig en stevig vastzetten van touwen en lijnen! Met de Nylon Kikker van 100 mm kun je touwen en lijnen veilig en stevig vastzetten tijdens verschillende activiteiten, zoals zeilen, kamperen, tuinieren en meer. Geniet van betrouwbare functionaliteit en gebruiksgemak met deze nylon kikker. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een veilige en praktische bevestiging voor al jouw touwen en lijnen!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VL-KIK-03

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.