Kunststof handystick

De kunststof handystick is ontworpen om het ophalen van vlaggenstokken moeiteloos te maken. Met deze handige tool kun je je vlaggenstokken gemakkelijk vanaf de grond naar beneden halen zonder gedoe.

Eenvoudige Bediening: De handystick biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om vlaggenstokken te bedienen. Het elimineert de noodzaak om op ladders te klimmen of andere hulpmiddelen te gebruiken.

Duurzaam Kunststof: Gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen de elementen. Het materiaal zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Telescopisch Ontwerp: Sommige handysticks hebben mogelijk een telescopisch ontwerp, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan je behoeften. Dit is handig voor verschillende hoogtes van vlaggenstokken.

Lichtgewicht en Draagbaar: De kunststof handystick is licht van gewicht en gemakkelijk draagbaar. Je kunt het eenvoudig opbergen wanneer het niet in gebruik is.

Praktisch voor Dagelijks Gebruik: Of je nu dagelijks je vlaggen verwisselt of af en toe, deze handystick maakt de taak praktischer en toegankelijker.

De kunststof handystick is de ideale metgezel voor het onderhoud van je vlaggen. Het maakt het hanteren van vlaggenstokken een fluitje van een cent en biedt een handige oplossing voor dagelijks gebruik. Upgrade je vlagpresentatie met deze praktische en efficiënte handystick.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer HANDY
Materiaal Kunststof

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.