Vlaggenstok met knop - 2000 mm

De vlaggenstok met dop, met een indrukwekkende lengte van 2000 mm (2 meter) en een robuuste diameter van 30 mm, biedt een uitstekende oplossing voor een imposante vlagpresentatie. Deze hoogwaardige vlaggenstok is ontworpen om jouw vlag op een majestueuze en professionele manier te tonen, waardoor jouw boodschap, logo of nationale vlag in volle glorie wordt vertegenwoordigd.

Eenvoudige bevestiging: De vlaggenstok wordt geleverd met een bijpassende dop, waardoor je jouw vlag gemakkelijk en veilig kunt bevestigen aan de bovenkant van de stok.

Geschikt voor verschillende vlagformaten: Met een indrukwekkende lengte van 2000 mm is deze vlaggenstok perfect geschikt voor middelgrote tot grote vlaggen. Het biedt een opvallende presentatie die de aandacht zal trekken.

Een imposante vlagpresentatie die indruk maakt! Met de vlaggenstok van 2000 mm lengte en 30 mm diameter geef je jouw vlag een groots podium. Ongeacht het doel van de vlagpresentatie - bedrijfsreclame, nationale viering of andere gebeurtenissen - deze vlaggenstok zal zeker de gewenste aandacht trekken. Bestel nu en laat jouw vlag opvallen met een onvergetelijke en indrukwekkende vertoning!

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer VLAGS

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.