Nylon schootoog - Ø 10 mm

Het Nylon Schootoog met een diameter van Ø 10 mm is de ideale keuze voor het veilig en betrouwbaar bevestigen van lijnen met dezelfde diameter. Dit sterke en duurzame schootoog is speciaal ontworpen om lijnen van Ø 10 mm stevig vast te houden en biedt een efficiënte oplossing voor verschillende maritieme en outdoor toepassingen.

Robuust nylon materiaal: Het schootoog is vervaardigd uit hoogwaardig nylon, dat bekend staat om zijn uitstekende sterkte, duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare prestatie, zelfs onder zware omstandigheden.

Geschikt voor lijnen van Ø 10 mm: Met een interne diameter van Ø 10 mm is dit schootoog perfect geschikt voor het bevestigen van lijnen met dezelfde diameter, waardoor een stevige grip wordt gegarandeerd.

Veilige en stevige bevestiging: Het ontwerp van het nylon schootoog zorgt voor een veilige en solide bevestiging van de lijnen, waardoor het risico op losraken of verschuiven wordt geminimaliseerd.

Veelzijdige toepassingen: Het nylon schootoog is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals zeilboten, windsurfen, kajaks, tenten, luifels, en nog veel meer.

Betrouwbare en veelzijdige bevestiging voor jouw buitenavonturen! Met het Nylon Schootoog van Ø 10 mm in het wit, kun je rekenen op een sterke en veilige bevestiging van jouw lijnen. Of je nu aan het zeilen bent, kampeert of andere outdoor activiteiten onderneemt, dit schootoog zal zorgen voor een betrouwbare prestatie. Bestel vandaag nog en bereid je voor op avonturen in stijl en veiligheid!

Bovenkant formulier

 

 

Specificaties
Productnummer VL-OOG-03

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.