Zelfklevende PVC vlaggenstokhouder

De pvc-vlaggenstokhouder biedt een veelzijdige en gemakkelijke manier om jouw vlaggenstok stevig te bevestigen aan verschillende oppervlakken. Deze vlaggenstokhouder is verkrijgbaar in twee handige bevestigingsmethoden - zelfklevend en schroefbaar - zodat je kunt kiezen welke methode het beste past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Zelfklevende bevestiging: De zelfklevende pvc-vlaggenstokhouder maakt installatie een fluitje van een cent, zonder gedoe met boren of schroeven. Je kunt de houder eenvoudig en stevig bevestigen aan gladde oppervlakken, zoals ramen, deuren, tegels en meer.

Schroefbare bevestiging: De schroefbare pvc-vlaggenstokhouder biedt extra stabiliteit en stevigheid. Door gebruik te maken van schroeven, kan de houder worden bevestigd aan verschillende materialen, zoals hout, beton of steen.

Duurzaam pvc-materiaal: Beide varianten van de vlaggenstokhouder zijn gemaakt van duurzaam pvc-materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en langdurig gebruik, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Eenvoudige installatie: Of je nu voor zelfklevend of schroefbaar kiest, beide bevestigingsmethoden zorgen voor een probleemloze installatie en een stevige grip op de vlaggenstok.

Kies jouw ideale bevestigingsmethode! Met de keuze tussen zelfklevende en schroefbare pvc-vlaggenstokhouder, kun je nu de perfecte bevestigingsmethode selecteren die voldoet aan jouw specifieke situatie en voorkeuren. Bestel vandaag nog en geniet van een stabiele en praktische bevestiging van jouw vlaggenstok!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer VLAGH19

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.