Topstang voor banierhouder - 1100 mm

De Topstang voor Banierhouder met een lengte van 1100 mm biedt een stevige en betrouwbare ondersteuning voor jouw banier. Gemaakt van massief aluminium, garandeert deze topstang duurzaamheid en weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Met een lengte van 1100 mm zorgt de topstang voor een optimale hoogte en presentatie van jouw banier, waardoor deze goed zichtbaar is en een professionele uitstraling krijgt.

Massief aluminium constructie: De topstang is vervaardigd uit massief aluminium, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Dit maakt het bestand tegen roest en corrosie, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Lengte van 1100 mm: Met een lengte van 1100 mm biedt de topstang een optimale hoogte voor het tonen van jouw banier. Hierdoor is jouw banier goed zichtbaar en trekt het de gewenste aandacht.

Geschikt voor banierhouders: De topstang is speciaal ontworpen om te passen bij banierhouders, waardoor het een ideale aanvulling is op jouw vlaggenpresentatie.

Een solide ondersteuning voor jouw banierpresentatie! Met de Topstang voor Banierhouder van 1100 mm zorg je voor een stevige en betrouwbare ondersteuning voor jouw banier. Geniet van een goed zichtbare en professionele presentatie van jouw banier met deze topstang van massief aluminium. Bestel vandaag nog en laat jouw banier opvallen met een indrukwekkende en strakke vertoning!

Specificaties
Productnummer VL-BH-STANG

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.