Speedmix Remix RB 221 zak - 25 kilo

Speedmix Remix RB 221 in een handige zak van 25 kilo biedt de perfecte oplossing voor snelle bouwprojecten waarbij directe uitharding cruciaal is. Met een droogtijd van slechts 15 minuten is dit beton ideaal voor situaties waarin snelheid van essentieel belang is.

Snelle Uitharding: De RB 221-formule staat bekend om zijn ongelooflijk snelle droogtijd van 15 minuten, waardoor je snel verder kunt met je project.

Handige Verpakking: Geleverd in een zak van 25 kilo voor gemakkelijk gebruik en dosering, wat het geschikt maakt voor zowel kleine als middelgrote projecten.

Calculator op de Website: Bezoek onze website en maak gebruik van de handige calculator om precies te berekenen hoeveel beton je nodig hebt voor je specifieke project. Zo vermijd je verspilling en zorg je voor een efficiënte toepassing.

Betrouwbare Kwaliteit: Speedmix Remix staat bekend om zijn hoogwaardige betonproducten, en de RB 221 is geen uitzondering. Vertrouw op de kwaliteit voor duurzame en betrouwbare resultaten.

Voor Zowel Professioneel als Doe-het-zelf Gebruik: Of je nu een professional in de bouw bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Speedmix Remix RB 221 maakt je projecten efficiënter.

Speedmix Remix RB 221 is de keuze voor wie op zoek is naar beton met de kracht van directe uitharding. Of je nu bezig bent met een reparatieklus, een hekwerk plaatst of een ander bouwproject hebt, met de RB 221 ben je snel klaar voor de volgende stap. Bezoek onze website en ontdek hoeveel RB 221 je nodig hebt voor jouw specifieke project!

Specificaties
Productnummer CSM-25

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.