Contragewicht voor banierhouder

Het contragewicht voor de banierhouder is een slimme oplossing om ervoor te zorgen dat jouw banier strak en mooi aan de vlaggenmast blijft hangen. Met dit handige accessoire kun je genieten van een professionele presentatie van jouw banier, zonder dat deze gaat klapperen of in de wind wappert. Het contragewicht is uitgevoerd in een elegante witte kleur (RAL 9010), waardoor het perfect past bij diverse vlaggenmasten en omgevingen.

Houdt de banier strak: Het contragewicht zorgt voor een constante neerwaartse kracht op de banier, waardoor deze strak aan de vlaggenmast blijft hangen. Hierdoor voorkom je ongewenst klapperen en verbeter je de zichtbaarheid van jouw banier.

Eenvoudige bevestiging: Het contragewicht kan gemakkelijk worden bevestigd aan de onderkant van de banierhouder, waardoor je snel kunt genieten van de voordelen van een strakke banier.

Stijlvolle witte kleur: De witte kleur (RAL 9010) van het contragewicht zorgt voor een nette en professionele uitstraling, die goed past bij verschillende vlaggenmasten en omgevingen.

Een strakke en professionele presentatie van jouw banier! Met het contragewicht voor de banierhouder zorg je ervoor dat jouw banier altijd strak en mooi aan de vlaggenmast blijft hangen. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een professionele presentatie van jouw banier, zonder dat deze klappert in de wind!

Specificaties
Productnummer VL-CONTRA

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.