Kunststof raambanner

De Kunststof Raambanner biedt een handige en stabiele manier om boodschappen, promoties of decoratieve elementen aan je raam te presenteren. Met een slim ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt deze raambanner voor een opvallende presentatie zonder gedoe.

Kunststof Constructie: De gehele raambanner is vervaardigd uit duurzaam kunststof, waardoor het bestand is tegen diverse weersomstandigheden en een lange levensduur heeft.

Zuignap met Stok: De raambanner wordt geleverd met een zuignap en stok, waardoor het eenvoudig aan het raam kan worden bevestigd zonder schade aan het glas.

Uitgekiend Ontwerp: Het slimme ontwerp van de raambanner omvat een extra steun die zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat de banner gaat klapperen of verschuiven, waardoor het altijd netjes en goed zichtbaar blijft.

Compact en Praktisch: Met een lengte van 510 mm en een uithouder van 370 mm is de raambanner compact en toch opvallend. Het past gemakkelijk op de meeste ramen en biedt voldoende ruimte voor boodschappen of afbeeldingen.

Geleverd zonder Banier/Vlag: De raambanner wordt geleverd zonder banier of vlag, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen boodschappen, logo's of ontwerpen toe te voegen.

De Kunststof Raambanner is een praktische en effectieve oplossing om je boodschap duidelijk en opvallend aan het raam te presenteren. Met duurzame materialen en een doordacht ontwerp biedt deze raambanner een aantrekkelijke en stabiele manier om voorbijgangers te bereiken. Geef je bedrijf of evenement de aandacht die het verdient met deze handige raampresentatie.

 

Specificaties
Productnummer BPF145
Materiaal Kunststof

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.