Tip van de Week - OLFA Messen

Tip van de Week - OLFA Messen

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: OLFA Messen!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!


OLFA Afbreek- en Reservemessen

Mr. Y.Okada, de oprichter van OLFA CORPORATION, bedacht in 1956 als eerste het afbreekmes zoals we dat vandaag kennen. Het idee van het afbreek mes heeft hij afgekeken van chocoladerepen, die je ook afbreekt. De naam OLFA is ontstaan uit twee Japanse woorden en betekend, vrij vertaald; ‘mes om af te breken’.
De OLFA messen zijn gemaakt van gelegeerd staal. Ze zijn geschikt voor creatieve snijwerk vormen en met name de kleinere messen zijn ideaal voor het kleinere snijwerk. Uiteraard zijn de messen altijd in combinatie met een snijmat te gebruiken en zijn geschikt om in veel verschillende materialen te snijden.
Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende OLFA reservemessen. Deze week ontvang je korting op de volgende 7 afbreekmessen en op de bijbehorende reservemessen.


SAC 1 Afbreekmes 
Dit afbreekmes in blister heeft een stevige roestvrijstalen houder. Het is een afbreekmes van 9 mm onder een hoek van 30ºC, perfect voor grafische precisie klussen. (productnummer 3605). Dit afbreekmes is te gebruiken met het SAB-10 reservemes (productnummer 3862)
sac 1 afbreekmessab 10 reservemes

XA-1 Afbreekmes 
Het afbreekmes is voorzien van een automatische vergrendeling en Comfort Grip. Het handvat is bestendig tegen aceton en zuren. Tevens is dit afbreekmes schokbestendig (productnummer 3753). Dit afbreekmes is te gebruiken met het 45° Excel – zwart Reservemes (productnummer 3812)
xa 1 afbreekmesexcel zwart reservemes 

PA-2 Afbreekmes 
Het PA-2 afbreekmes is voorzien van een automatische vergrendeling en een messenreservoir voor 5 mesjes. Het afbreekmes is voorzien van een zelf ladend systeem. Is het mes op dan kan je met één beweging een nieuwe in de aanslag hebben (productnummer 3603). Dit afbreekmes is te gebruiken met het 45° Excel – zwart Reservemes (productnummer 3812)
pa 2 afbreekmesexcel zwart reservemes

A-5 Afbreekmes 
Dit afbreekmes beschikt over één vergrendeling. Door op het afbreekmes te drukken kan men de meslengte tijdens het snijden korter maken (Productnummer 3751). Dit afbreekmes is te gebruiken met het 45° Excel – zwart Reservemes (productnummer 3812)
A 5 Afbreekmesexcel zwart reservemes

Model S Afbreekmes 
Het afbreekmes van 9 mm is voor het standaard snijwerk (productnummer 3732). Dit afbreekmes is te gebruiken met het 45°- AB-10S reservemes (productnummer 3808) en 45°- AB-50S reservemes (productnummer 3809)
model s Afbreekmesab 10 s reservemesab 50 s reservemes

SVR-2 Afbreekmes 
Afbreekmes van 9 mm voor het standaard snijwerk. Het afbreekmes is een RVS-uitvoering met een automatische vergrendeling (productnummer 3726). Dit afbreekmes is te gebruiken met het 45°- AB-10S reservemes (productnummer 3808) en 45°- AB-50S reservemes (productnummer 3809)
svr 2 Afbreekmesab 10 s reservemesab 50 s reservemes

L5-AL Afbreekmes 
Afbreekmes met 18mm in de blister. Het afbreekmes is uitgerust met een X-design grip en een excel black mes. Het afbreekmes is multifunctioneel met Comfort Grip (productnummer 3713). Dit afbreekmes is te gebruiken met het LB-10 reservemes (productnummer 3552) en LB50 reservemes (productnummer 3554).
l5 al afbreekmeslb 10 reservemeslb50 reservemes

Deze week krijg je 25% korting bij de aankoop van deze OLFA messen! 
Zelfs de beste kwaliteit messen worden na verloop van tijd bot. Vervang nu je mesje met een OLFA reservemes. Je zult versteld staan van hoe soepel je mes weer door al je materialen heen snijdt!