Afbreekmes - 9 mm - PA-2

Het afbreekmes met automatische vergrendeling en messenreservoir is een handig gereedschap met geavanceerde functies.

Automatische Vergrendeling: Het afbreekmes is voorzien van een automatisch vergrendelingssysteem, wat extra veiligheid en precisie biedt tijdens het gebruik.

Messenreservoir voor 5 Mesjes: Uitgerust met een handig messenreservoir waarin maximaal 5 reservemessen kunnen worden opgeslagen. Dit minimaliseert de onderbrekingen tijdens het werk.

Zelfladend Systeem: Het afbreekmes beschikt over een zelfladend systeem, waardoor je met één vloeiende beweging een nieuw mes in de aanslag kunt hebben wanneer het vorige mes is opgebruikt.

Efficiënt Gebruik: Het efficiënte ontwerp zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen messen, waardoor de productiviteit toeneemt.

Excel Black Reservemessen: Standaard geleverd met 2 Excel Black reservemessen (03812), die bekend staan om hun scherpte en duurzaamheid.

Veilig en Ergonomisch Ontwerp: Het afbreekmes is ontworpen met veiligheid en gebruikersgemak in gedachten, met een ergonomische grip voor comfortabel gebruik.

Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

Het afbreekmes met automatische vergrendeling en messenreservoir is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar efficiëntie, veiligheid en gemak bij het gebruik van snijgereedschap.

Bovenkant formulier

 

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 3603
Kleur Geel-zwart
Merk Olfa
Lengte 218 mm
Breedte 80 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.