Zuignap - dubbel

Onze Dubbele Zuignap met een diameter van 35 mm aan beide kanten is de ideale keuze voor het veilig en stevig bevestigen van plaatmateriaal aan de winkelruit. Met twee krachtige zuignappen biedt deze handige tool een betrouwbare hechting zonder enige vorm van schade aan de ruit.

Veilige bevestiging: Dankzij de dubbele zuignappen kun je plaatmateriaal, zoals borden, posters of reclamemateriaal, veilig en stevig aan de winkelruit bevestigen. Geen gedoe met lijm of tape die resten achterlaat.

Geschikt voor plaatmateriaal: Met een diameter van 35 mm aan beide zijden is deze zuignap specifiek ontworpen om plaatmateriaal goed vast te houden, waardoor het niet verschuift of losraakt.

Geen beschadiging van de winkelruit: De dubbele zuignap vereist geen boren, schroeven of andere bevestigingsmiddelen die schade kunnen veroorzaken aan de winkelruit. Hierdoor behoudt de ruit zijn oorspronkelijke staat.

Eenvoudig te herpositioneren: De zuignap is gemakkelijk te verplaatsen en opnieuw te gebruiken, zodat je de mogelijkheid hebt om je plaatmateriaal op verschillende locaties in de winkel te plaatsen.

Veilig, gemakkelijk en herbruikbaar! Met onze Dubbele Zuignap van 35 mm aan beide kanten, kun je plaatmateriaal snel en betrouwbaar bevestigen aan de winkelruit, zonder enige zorgen over beschadigingen. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de veelzijdigheid van deze handige dubbele zuignap!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer ZUIGD
Diameter 30 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.