Afstandhouders - 25 mm - zwart

Met onze zwarte afstandhouders van 25 mm creëer je een prachtig 3D-effect en een luxe uitstraling voor jouw gevelletters wanneer je deze monteert op de muur of gevel. Deze afstandhouders geven jouw gevelletters de juiste afstand van de achtergrond, waardoor ze opvallen en een professionele indruk maken.

3D-effect en luxe uitstraling: De afstandhouders zorgen ervoor dat jouw gevelletters van de muur afkomen, waardoor ze een 3D-effect krijgen en een moderne en luxe uitstraling hebben.

Eenvoudige montage: De afstandhouders kunnen worden verlijmd op MGBond met behulp van een ISR Kit 70-01. Voordat je ze aanbrengt, raden we aan om de ondergrond grondig schoon te maken met Prep M voor een optimale hechting.

Snelle droogtijd: Na het aanbrengen hebben de afstandhouders een droogtijd van ongeveer 36 uur. Daarna ben je verzekerd van een stevige bevestiging.

Complete setjes: De afstandhouders worden geleverd in los verpakte setjes van mannetjes en vrouwtjes, waardoor je alle benodigde onderdelen hebt voor de montage.

Ruime verpakking: Je ontvangt maar liefst 250 afstandhouders, zodat je voldoende hebt voor jouw project.

Snel en gemakkelijk bestellen: Bezorging

Bestel onze afstandhouders gemakkelijk en snel in onze webshop. Kies uit ons ruime assortiment en plaats jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Als je voor 15:00 uur bestelt, verzenden we dezelfde dag nog.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UYUP449200
Kleur Zwart
Wand afstand 25 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.