Afstandhouders - 20 mm - wit

Wil je jouw gevelletters naar een hoger niveau tillen? Onze witte afstandhouders van 20 mm zijn precies wat je nodig hebt. Deze afstandhouders creëren een prachtig 3D-effect en een luxe uitstraling wanneer je ze gebruikt om jouw gevelletters op de muur of gevel te monteren. Het subtiele ruimtelijke effect tussen de gevelletters en de achtergrond trekt de aandacht en geeft jouw gevelletters een professionele uitstraling.

Luxe 3D-effect: De afstandhouders zorgen voor een prachtige diepte tussen de gevelletters en de muur of gevel, waardoor ze een stijlvol 3D-effect krijgen. Dit maakt jouw gevelletters opvallend en indrukwekkend.

Eenvoudige montage: Je kunt de afstandhouders gemakkelijk verlijmen op MGBond met behulp van onze handige ISR Kit 70-01. Voor een optimale hechting adviseren wij om de ondergrond grondig schoon te maken met Prep M voordat je de afstandhouders bevestigt.

Efficiënte droogtijd: Na montage hebben de afstandhouders een droogtijd van ongeveer 36 uur, waarna ze stevig vastzitten voor een duurzame bevestiging.

Complete setjes: De afstandhouders worden geleverd in los verpakte setjes van mannetjes en vrouwtjes, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een vlotte en nette montage.

Grote verpakking: Je ontvang maar liefst 250 afstandhouders in één verpakking, zodat je ruim voldoende hebt voor jouw project.

Eenvoudig Bestellen en Snel Bezorgd !Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 Bestel onze afstandhouders snel en eenvoudig in onze webshop. We bieden een ruim assortiment aan afstandhouders om aan jouw behoeften te voldoen. Plaats vandaag nog jouw bestelling en we zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Als je voor 15:00 uur bestelt, verzenden we dezelfde dag nog.

Specificaties
Productnummer UYUP449100
Wand afstand 20 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.