Tape dispenser 50 mm


De Tape Dispenser met Rem is een handige tool ontworpen voor het moeiteloos hanteren van tape tijdens het inpakken en dichttapen van dozen. Met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten, biedt deze dispenser een snelle en efficiënte manier om verpakkingen veilig te sluiten.

Compatibel met Standaard Rollen: Geschikt voor rollen van 50 mm x 66 m, een standaardformaat dat veel gebruikt wordt voor verpakkingsdoeleinden.

Remfunctie: Uitgerust met een remmechanisme voor een betere controle over de tapespanning. Dit zorgt voor een soepele en gecontroleerde toepassing, vooral bij het afdichten van dozen van verschillende formaten.

Snel en Efficiënt: Maakt het snel en efficiënt inpakken mogelijk, waardoor de verpakkingsprocessen worden gestroomlijnd.

Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor zowel professioneel gebruik in magazijnen en verzendafdelingen als voor algemeen thuisgebruik bij het inpakken van pakketten.

De Tape Dispenser met Rem is een onmisbaar hulpmiddel voor een gestroomlijnde en effectieve verpakkingsroutine, zowel thuis als op de werkplek. Het biedt controle en gemak, waardoor het een waardevolle aanvulling is op verpakkingsbenodigdheden.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer DT0001

Anderen bekeken ook

Verpakkingstape - transparant
VT5066
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Verpakkingstape - bruin
VB5066
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Inpak noppenfolie - 1500 mm
348022873
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Inpak noppenfolie - 1000 mm
348022865
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.