Afstandhouders - 25 mm - wit

Geef jouw gevelletters een adembenemend 3D-effect en een luxe uitstraling met onze witte afstandhouders van 25 mm. Door deze afstandhouders te gebruiken bij het monteren van jouw gevelletters op de muur of gevel, creëer je een subtiel ruimtelijk effect dat jouw gevelletters doen opvallen en een professionele indruk achterlaten.

Luxe 3D-effect: Onze afstandhouders zorgen voor een fraaie diepte tussen de gevelletters en de muur of gevel, waardoor ze een opvallend 3D-effect krijgen. Dit tilt jouw gevelletters naar een hoger niveau en geeft een prachtige uitstraling.

Eenvoudige montage: De afstandhouders kunnen gemakkelijk worden verlijmd op MGBond met behulp van onze handige ISR Kit 70-01. Voor een optimale hechting adviseren wij om de ondergrond eerst grondig schoon te maken met Prep M.

Efficiënte droogtijd: Na montage hebben de afstandhouders een droogtijd van ongeveer 36 uur, waardoor ze stevig en duurzaam bevestigd zijn.

Complete setjes: Onze afstandhouders worden geleverd in los verpakte setjes van mannetjes en vrouwtjes, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een vlotte en nette montage.

Grote verpakking: Je ontvangt maar liefst 250 afstandhouders in één verpakking, waardoor je ruim voldoende hebt voor jouw gevelletters.

Eenvoudig Bestellen en Snelle Bezorging.  Bestel onze afstandhouders snel en gemakkelijk in onze webshop. We bieden een ruim assortiment aan afstandhouders om aan jouw behoeften te voldoen. Plaats vandaag nog jouw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Bestellingen voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.


Specificaties
Productnummer UYUP449000
Wand afstand 25 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.