CTN - Secondelijm

CTN Secondelijm is een krachtige en sneldrogende industriële lijm die zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en sterkte. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze secondelijm:

Snel en Sterk: CTN Secondelijm staat bekend om zijn snelle uithardingstijd. Het biedt een sterke en duurzame verbinding binnen enkele seconden na het aanbrengen.

Geen Oplosmiddelen: Deze lijm bevat geen oplosmiddelen, waardoor het veilig is in gebruik en minder schadelijk voor de gezondheid.

Universele Toepassing: CTN Secondelijm is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder kunststoffen, metalen, rubber, porselein, hout en kurk. Het maakt veelzijdige toepassingen mogelijk.

Temperatuurbestendig: De lijm is bestand tegen temperaturen variërend van -25 tot +83 graden Celsius, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Bestand tegen Oplosmiddelen en Oliën: CTN Secondelijm behoudt zijn hechtingskracht, zelfs wanneer blootgesteld aan oplosmiddelen en oliën.

Handige Sluiting: De bajonet- en teflonsluiting draagt bij aan de langere levensduur van de lijm door uitdroging te voorkomen en maakt het aanbrengen nauwkeurig en gemakkelijk.

Industriële Kwaliteit: Het is een industriële kwaliteit lijm die wordt gewaardeerd voor zijn betrouwbaarheid en prestaties in diverse toepassingen.

Of je nu kleine reparaties uitvoert, materialen aan elkaar bevestigt, of een snelle en sterke hechting nodig hebt, CTN Secondelijm biedt een effectieve oplossing voor diverse lijmbehoeften.

 


Specificaties
Productnummer C060
Merk CTN

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.