Connector SL-558

De Kabelsplitter Connector 0.5 - 1.5 mm² is een handige oplossing om verschillende kabels efficiënt en veilig te verbinden. Met zijn bereik van 0.5 tot 1.5 mm² biedt deze connector de mogelijkheid om kabels van verschillende diameters te splitsen en samen te voegen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het maken van elektrische verbindingen.

Veilige Kabelsplitsing: Deze connector is speciaal ontworpen voor het veilig splitsen van kabels met een diameter van 0.5 tot 1.5 mm². Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende kabels met uiteenlopende diameters verbinden zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Efficiënte Verbinding: De Kabelsplitter Connector maakt het mogelijk om kabels snel en efficiënt met elkaar te verbinden. Dit is vooral handig in situaties waarin meerdere kabels moeten worden samengevoegd.

Duurzaam en Betrouwbaar: Deze connector is gemaakt van duurzame materialen en biedt betrouwbare prestaties. Dit zorgt voor een langdurige en veilige elektrische verbinding.

Eenvoudige Installatie: De Kabelsplitter Connector is ontworpen voor eenvoudige en intuïtieve installatie. Plaats de kabels in de connector en zorg ervoor dat de verbinding stevig vastzit.

Brede Toepasbaarheid: Deze connector is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals bekabeling in huizen, kantoren, industriële omgevingen en meer. Het maakt het gemakkelijk om kabels te splitsen en te verbinden waar dat nodig is.

De Kabelsplitter Connector 0.5 - 1.5 mm² biedt een handige oplossing om kabels met verschillende diameters veilig en efficiënt met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om bekabeling in woningen, commerciële gebouwen of industriële installaties, deze connector biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt om elektrische verbindingen te maken.

Specificaties
Productnummer SL-558

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.