Gel connector SL - UR - 2

De Gel Connector 0.4 - 0.9 mm is een geavanceerde oplossing om elektrische verbindingen veilig en waterdicht te maken, zelfs in vochtige omstandigheden. Met zijn IP67 waterdichte classificatie biedt deze connector een betrouwbare bescherming tegen water en vocht, en het 3-voudige ontwerp maakt het mogelijk om drie draden veilig en efficiënt aan te sluiten.

Veilige Elektrische Verbinding: De Gel Connector is speciaal ontworpen om veilige elektrische verbindingen te maken voor draden met een diameter van 0.4 tot 0.9 mm. Hierdoor is het ideaal voor verschillende elektrische toepassingen waar betrouwbaarheid essentieel is.

IP67 Waterdicht: Met zijn IP67 waterdichte classificatie biedt deze connector een uitstekende bescherming tegen water en vocht. Dit maakt het mogelijk om zelfs in vochtige of natte omgevingen elektrische verbindingen te maken zonder compromis op veiligheid.

3-Voudig Eind: Het 3-voudige ontwerp van deze Gel Connector maakt het mogelijk om drie draden veilig en efficiënt aan te sluiten. Dit is vooral handig bij situaties waarin meerdere draden moeten worden verbonden zonder dat dit ten koste gaat van de waterdichte integriteit.

Eenvoudige Installatie: De Gel Connector is ontworpen voor eenvoudige en intuïtieve installatie. Plaats de draden in de connector, sluit deze aan en zorg ervoor dat de verbinding stevig vastzit.

Betrouwbare Bescherming: Naast waterdichtheid beschermt de connector ook tegen andere omgevingsfactoren die elektrische verbindingen kunnen aantasten, waardoor je gemoedsrust hebt over de duurzaamheid van je installaties.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Deze connector is gemaakt van duurzame materialen en biedt hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor hij geschikt is voor langdurige en veeleisende toepassingen.

Brede Toepasbaarheid: Of het nu gaat om buitentoepassingen, verlichtingssystemen, bekabeling of andere situaties waar waterdichte en veilige elektrische verbindingen cruciaal zijn, de Gel Connector 0.4 - 0.9 mm met 3-voudig eind is een ideale keuze.

De Gel Connector 0.4 - 0.9 mm met 3-voudig eind biedt een betrouwbare en veilige oplossing voor het verbinden van drie draden in een waterdichte omgeving. Met zijn IP67 waterdichte bescherming en eenvoudige installatie is deze connector een waardevolle toevoeging aan je elektrische toolkit, waardoor je met vertrouwen elektrische verbindingen kunt maken, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SL-UR-2
Merk 3M

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.