WAGO Verb - 3 x 4 mm

De WAGO 221-413 las klem is de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt verbinden van installatiedraden. Met zijn isolerend kunststof omhulsel en handige insteekopeningen kunnen twee of meer draden eenvoudig met elkaar worden verbonden. Dankzij de geavanceerde WAGO-technologie zijn de serie 221 lasklemmen maar liefst 40% compacter dan voorgaande varianten, waardoor ze ideaal zijn voor situaties met beperkte ruimte en moeilijk toegankelijke plekken.

Veilige en betrouwbare verbinding: De WAGO 221-413 las klem biedt een veilige en betrouwbare verbinding van draden, waardoor het risico op losse verbindingen of storingen tot een minimum wordt beperkt. De las klem is geschikt voor diverse draaddiameters.

Isolerend kunststof omhulsel: Het kunststof omhulsel van de las klem zorgt voor een isolerende werking, waardoor de verbinding veilig en beschermd is tegen aanrakingen en omgevingsinvloeden.

Handige insteekopeningen: Met de insteekopeningen kunnen draden snel en gemakkelijk worden aangesloten, zonder dat er gereedschap nodig is. Dit bespaart tijd en moeite bij installatiewerkzaamheden.

Compact en ruimtebesparend: Dankzij het compacte ontwerp zijn de WAGO 221 lasklemmen bijzonder geschikt voor situaties met weinig ruimte en moeilijk bereikbare plaatsen. Ze verminderen rommelige bedrading en zorgen voor een nette installatie.

Herbruikbaarheid: De las klem is herbruikbaar en kan gemakkelijk worden losgemaakt en opnieuw worden gebruikt zonder verlies van prestaties.

Betrouwbare draadverbinding in beperkte ruimtes! Met de WAGO 221-413 las klem kun je met vertrouwen draden verbinden, zelfs in kleine en lastig te bereiken ruimtes. Bestel vandaag nog de WAGO 221-413 las klem en ontdek de voordelen van compacte en betrouwbare draadverbindingen!

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer WAK-L3

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.