RGB controller

De RGB-controller met draadloze infrarood afstandsbediening is een apparaat dat wordt gebruikt om de kleuren en effecten van RGB-verlichtingssystemen aan te sturen. Hier zijn enkele kenmerken en details die je kunt opnemen in de beschrijving:

Type Controller: Het is een draadloze infrarood RGB-controller geschikt voor DC5-24V LED-strips of lampen.

Functionaliteit: Deze controller stelt gebruikers in staat om de kleuren, helderheid en verschillende lichteffecten van RGB-verlichting aan te passen.

Infrarood Afstandsbediening: Wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening voor gemakkelijke bediening vanaf een afstand.

Universele Compatibiliteit: Geschikt voor diverse RGB LED-verlichtingssystemen, waardoor het een universele controller is.

Stroom: Kan een stroom van maximaal 30A aan, waardoor het geschikt is voor verschillende LED-toepassingen.

Kleurweergave: Biedt een breed scala aan kleuropties en kan verschillende kleureffecten genereren, zoals statisch, knipperend, vervagend, enz.

Toepassingen: Ideaal voor thuisverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting, en andere situaties waarin kleurveranderende LED's gewenst zijn.

Eenvoudige Installatie: De controller is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het geschikt is voor zowel amateurs als professionals.

Voeding: Werkt met een brede spanningsrange van 5 tot 24 volt, waardoor het compatibel is met verschillende soorten LED-verlichting.

Stijlvol Ontwerp: Het apparaat kan een modern en stijlvol ontwerp hebben, wat het esthetische aspect benadrukt.

Handleiding en Installatie: Inclusief duidelijke instructies voor installatie en gebruik in de handleiding.

Toepassingsgebieden: Geschikt voor woonruimtes, horecagelegenheden, feestlocaties, en overal waar kleurrijke verlichting gewenst is.

Zorg ervoor dat je in de beschrijving aangeeft of de controller bijvoorbeeld geschikt is voor specifieke typen LED-strips of lampen en of het compatibel is met populaire smart home-systemen als dat van toepassing is.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer LED-0077
Voltage 12/24 Volt

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.