Schemerschakelaar

Onze automatische lichtreclame schakelaar is ontworpen om jouw lichtreclames moeiteloos te beheren en energie te besparen. Deze intelligente schakelaar detecteert automatisch de lichtomstandigheden en zorgt ervoor dat je lichtreclames worden ingeschakeld bij schemer en duisternis, en ook weer uitgeschakeld wanneer het lichter wordt. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het beheer van jouw lichtreclames.

Automatische Lichtregeling: De schakelaar maakt gebruik van geavanceerde lichtsensoren om de omgevingslichtniveaus te meten. Hierdoor kan hij automatisch bepalen wanneer het tijd is om de lichtreclames in te schakelen bij schemer en duisternis.

Energiebesparing: Door de automatische functie worden de lichtreclames uitgeschakeld zodra de omgevingslichten weer toenemen, zoals bij zonsopgang. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen, omdat de lichten niet onnodig blijven branden.

Eenvoudige Installatie: Onze schakelaar is ontworpen voor eenvoudige installatie. Hij kan worden aangesloten op bestaande lichtreclamesystemen zonder ingewikkelde configuratie.

Flexibiliteit: De schakelaar is programmeerbaar en kan worden afgestemd op de specifieke lichtomstandigheden en de gewenste inschakel- en uitschakeltijden.

Betrouwbaarheid: Dankzij hoogwaardige sensortechnologie en duurzame constructie, is onze automatische lichtreclame schakelaar betrouwbaar en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Milieuvriendelijk: Door de energiebesparing draagt deze schakelaar bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en een duurzamere bedrijfsvoering.

Met onze automatische lichtreclame schakelaar hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig in- en uitschakelen van je lichtreclames. Het systeem zorgt ervoor dat je reclames op het juiste moment oplichten en weer worden gedimd, wat niet alleen de zichtbaarheid verbetert, maar ook bijdraagt aan een efficiënter energiegebruik. Ontdek het gemak en de voordelen van geautomatiseerde lichtregeling met onze hoogwaardige schakelaar.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer RTE
Lengte 120 mm
Breedte 115 mm
Hoogte 60 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.