Plaatmateriaal

Bekijk ons ruime assortiment plaatmateriaal zoals MGBond, Neo Plastech en Acrylaat opaal. Voor alle materialen hebben we de benodigde producten om de platen te bevestigen. Ontvang je graag een stalenwaaier of meer advies over welk materiaal het beste bij jouw project past? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Wat zijn de mogelijkheden?

ISCA beschikt over een ruim aanbod aan plaatmaterialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Alle plaatmaterialen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes. Uiteraard is het ook mogelijk om alle plaatmaterialen op maat te bestellen. Je kunt zelfs bepalen of je het restmateriaal wel of niet meegeleverd wilt krijgen of het nou gaat om MGBond, NeoPlastech of Acrylplaten. ISCA levert het allemaal in de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

MGBond

De aluminium composiet platen van MGBond zijn zeer stevig, maar alsnog licht van gewicht. Dit komt door de unieke samenstelling, bestaande uit drie lagen De buitenste twee lagen zijn van aluminium met daartussen een kern van polyethyleen. Polyethyleen wordt onder hoge druk verlijmd met de twee aluminium lagen. MGBond is een zeer geschikt plaatmateriaal voor freeswerk, maar ook voor het gebruik als een achterwand. MGBond platen zijn eenvoudig te bewerken en te bedrukken wat het een zeer populair plaatmateriaal maakt voor het gebruik in de reclame-industrie

Neo Plastech

Neo Plastech leveren wij geheel uit eigen productie. Neo Plastech platen worden gemaakt van geschuimd PVC van hoge kwaliteit welke voldoen aan alle digitale drukeisen. Neo Plastech platen zijn eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en zijn bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De hoogwaardige productie van Neo Plastech staat garant voor een goed product dat toepasbaar is in interieurbouw of sign en display industrie. Het materiaal is ook geschikt voor diverse freestechnieken. Binnen ons assortiment zijn de geschuimde PVC platen verkrijgbaar in het wit en zwart in verschillende diktes. 

Transport van het plaatmateriaal

Voor het transport maken wij gebruik van onze eigen wagens. Zo voorkomen wij schade aan onze plaatmaterialen tijdens het transport. Elke dag rijden onze chauffeurs door het prachtige landschap van Nederland en België om jouw bestelling persoonlijk te bezorgen. Wij streven ernaar om alle plaatmateriaal orders binnen 1-3 werkdagen bij je af te leveren. Sneller nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.