Neo Plastech

Wil jij gebruik maken van Neo Plastech platen? Wij bieden de PVC geschuimde platen aan in het wit en zwart met een dikte van 3 t/m 19 mm. Het is geschikt voor reclameborden en interieurbouw tot aan het frezen van letters en contour. Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom kiezen voor Neo Plastech?

Wij bieden een ruim assortiment aan van hoge kwaliteit geschuimd PVC. Ze worden op maat gemaakt en voldoen aan alle digitale drukeisen. De platen zijn eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en bestand tegen de meeste weersomstandigheden.

Onze Neo Plastech platen zijn duurzaam en hebben dus een lange levensduur. De platen zijn geschikt voor verschillende doeleinden, ze dienen bijvoorbeeld perfect als reclamebord of voor interieurbouw! Uiteraard geschikt voor verschillende bewerkingen zoals onder andere het frezen van letters en contouren.

Binnen ons assortiment aan geschuimd PVC kan je de grootte en dikte van de plaat zelf kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten waarbij de dikte varieert van 3 mm tot en met 5 mm, verkrijgbaar in het zwart. Wanneer je kiest voor een witte plaat heb je keuze uit verschillende formaten en een dikte die varieert van 3 mm tot en met 19 mm. 

Met deze plaat dagen wij de concurrent uit tot een kwaliteitsvergelijk. Als nr. 1 scoort Neo Plastech op alle vlakken beduidend beter dan alle bestaande geschuimde PVC-producten. 

Wil je een proefsample ontvangen? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier.

Kenmerken Neo Plastech

  • Optimale dichtheid
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te bedrukken, frezen, snijden en zagen
  • Bestand tegen de meeste weersomstandigheden

Wat zijn de mogelijkheden voor geschuimd PVC?

ISCA biedt een reeks Neo Plastech platen aan van hoge kwaliteit. Deze PVC geschuimde platen verschillen in grootte en dikte. Je hebt de keuze uit 4 verschillende formaten waarbij de dikte varieert van 3 mm tot en met 19 mm, verkrijgbaar in het wit. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bepaal welke plaat het meest geschikt is voor jouw project. Bij ISCA kan je volledige platen bestellen of ervoor kiezen om de plaat op maat te laten zagen of frezen.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke geschuimde PVC het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder.

Waarom Neo Plastech bestellen bij ISCA?

In ons uitgebreide assortiment aan Neo Plastech platen heeft ISCA vast de juiste plaat voor jouw project. Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste Neo Plastech plaat? Dan gaan wij aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald product niet vinden in onze webshop? Vraag het aan onze klantenservice.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.