Acrylaat Prisma - 3 mm t.b.v. lichtkoof

Onze Acrylaat Prisma is een transparante plaat met een dikte van 3 mm en een lengte van 2500 mm. Deze plaat is speciaal ontworpen met een prisma-structuur die het licht in bepaalde richtingen geleidt. Met een indrukwekkende lichtdoorlaatbaarheid van 90%, is deze plaat perfect voor toepassingen waarbij het lichteffect een cruciale rol speelt, zoals in lichtkoven.

Prisma Structuur: De unieke prisma-structuur van deze plaat zorgt ervoor dat het licht in specifieke richtingen wordt geleid, wat leidt tot een opvallend en aantrekkelijk lichteffect.

Geschikt voor Lichtkoven: Acrylaat Prisma is een uitstekende keuze voor lichtkoven, waar het zorgt voor een gelijkmatige en sprankelende verlichting die de ruimte op een elegante manier verlicht.

Veelzijdig Gebruik: Deze plaat is niet alleen ideaal voor lichtkoven, maar ook voor doorsteekletters met LED-verlichting, lichtbakken en andere toepassingen waarbij het lichteffect van groot belang is.

Duurzaam en Weerbestendig: Acrylaat staat bekend om zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Mogelijkheden voor Bewerking: Deze plaat kan worden gefreesd, gebogen, gelijmd en gezaagd, waardoor je flexibiliteit hebt bij het creëren van jouw gewenste vormen en ontwerpen.

Eenvoudig Bestellen en Snelle Levering: Je kunt onze Acrylaat Prisma plaat eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. De levertijd voor dit plaatmateriaal is tussen 1-3 werkdagen.

Voeg een vleugje verfijning en opvallende verlichting toe aan je projecten met onze Acrylaat Prisma plaat. Of je nu een professionele ontwerper, architect of hobbyist bent, deze plaat biedt eindeloze mogelijkheden om jouw creativiteit te uiten en opvallende visuele effecten te creëren.

*Voorwaarden zijn van toepassing, zie onze website voor meer informatie.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer PRISMA
Dikte 3 mm
Kleur Transparant
Materiaal Acrylaat
Lengte 2500 mm
Breedte 1200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.