Acrylaat Prisma - 3 mm t.b.v. lichtkoof

Onze Acrylaat Prisma is een transparante plaat met een dikte van 3 mm en wordt geleverd in het formaat:  3050 x 108 mm.  Deze plaat is speciaal ontworpen met een prisma-structuur die het licht in bepaalde richtingen geleidt. Met een indrukwekkende lichtdoorlaatbaarheid van 90%, is deze plaat perfect voor toepassingen waarbij het lichteffect een cruciale rol speelt, zoals in lichtkoven.

Prisma Structuur: De unieke prisma-structuur van deze plaat zorgt ervoor dat het licht in specifieke richtingen wordt geleid, wat leidt tot een opvallend en aantrekkelijk lichteffect.

Geschikt voor Lichtkoven: Acrylaat Prisma is een uitstekende keuze voor lichtkoven, waar het zorgt voor een gelijkmatige en sprankelende verlichting die de ruimte op een elegante manier verlicht.

Veelzijdig Gebruik: Deze plaat is niet alleen ideaal voor lichtkoven, maar ook voor doorsteekletters met LED-verlichting, lichtbakken en andere toepassingen waarbij het lichteffect van groot belang is.

Duurzaam en Weerbestendig: Acrylaat staat bekend om zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Mogelijkheden voor Bewerking: Deze plaat kan worden gefreesd, gebogen, gelijmd en gezaagd, waardoor je flexibiliteit hebt bij het creëren van jouw gewenste vormen en ontwerpen.

Eenvoudig Bestellen en Snelle Levering: Je kunt onze Acrylaat Prisma plaat eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. De levertijd voor dit plaatmateriaal is tussen de 1-3 werkdagen.


Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer PRISMA
Dikte 3 mm
Kleur Transparant
Materiaal Acrylaat
Lengte 108 mm
Breedte 3050 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.