Waarom aluminium composiet platen van MGBond platen bestellen ?

De aluminium composiet platen van MGBond zijn zeer stevig, maar alsnog licht van gewicht. Dit komt door de unieke samenstelling, bestaande uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn aluminium platen met daartussen een kern van polyethyleen. De polyethyleen kern wordt onder hoge druk verlijmd met de aluminium buitenlagen. Door deze unieke samenstelling hebben aluminium composiet platen een aantal voordelen ten opzichte van andere plaatmaterialen. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom aluminium composiet platen van MGBond platen bestellen ?

MGBond is namelijk erg krachtig, maar toch licht van gewicht. Het is uitermate geschikt voor het frezen en als achterwand voor bijvoorbeeld lichtreclame. Bovendien is het materiaal eenvoudig te bewerken en te bedrukken, wat deze platen zeer populair maakt in de reclame industrie. Ten slotte zijn de platen bestand tegen extreme en wisselende weersomstandigheden, waardoor de platen zeer duurzaam zijn en een lange levensduur hebben.

Kenmerken van aluminium composiet platen

• Hoge kwaliteit aluminium composiet platen in diverse kleuren en maten

• Stevig, stabiel en licht van gewicht

• Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen

• Bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden

• Gemakkelijk te bedrukken, frezen, zagen, lijmen en boren

Wat zijn de mogelijkheden voor MGBond platen?

De aluminium composiet platen van MGBond zijn van hoge kwaliteit, maar zijn toch scherp geprijsd. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Een greep uit de kleuren die verkrijgbaar zijn in ons assortiment zijn onder andere: wit, zwart, geborsteld RVS, zilver en rood. Bekijk de verschillende kleuren en bepaal welke kleur het meest geschikt is voor jouw project. Verder bieden wij opties in plaatdiktes van 2, 3, 4 of 6 mm aan. Bij ISCA kan je volledige platen bestellen of ervoor kiezen om de plaat op maat te laten zagen.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke aluminium composiet plaat het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom aluminium composiet platen kopen bij ISCA Nederland?

In ons uitgebreide assortiment aan aluminium composiet platen van MGBond heeft Isca de juiste plaat in huis voor jouw project. Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste composietplaat? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij streven ernaar om alle plaatmateriaal orders binnen 1-3 werkdagen bij je af te leveren. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald product niet vinden in onze webshop? Vraag het aan onze klantenservice

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.