Waarom zou je kiezen voor MGBond® aluminium composiet platen?

De aluminium composiet platen van MGBond® kenmerken zich door hun buitengewone stevigheid in combinatie met een licht gewicht, dankzij een unieke samenstelling bestaande uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn aluminium platen met daartussen een kern van 100% polyethyleen, die onder hoge druk wordt verlijmd met de aluminium buitenlagen. Deze specifieke samenstelling resulteert in diverse voordelen ten opzichte van andere plaatmaterialen. De 100% PE binnenkern verlengt de levensduur van de freesjes in de freesbank aanzienlijk, wat productiekosten en tijd bespaard. Al onze sandwich platen laten zich uitstekend bewerken. De hoge kwaliteit legering van het aluminium maakt het mogelijk om zowel de Premium als Prime variant met een V-groef in te frezen en om te vouwen.


Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarom zou je MGBond® aluminium platen bestellen?

MGBond® staat bekend om zijn kracht en lichte gewicht, waardoor het uitstekend geschikt is voor frezen en bijvoorbeeld als achterwand voor een lichtreclame. Bovendien is het materiaal eenvoudig te bewerken en te bedrukken, waardoor het een populair product is in de reclame-industrie. De platen zijn bestand tegen extreme en wisselende weersomstandigheden, wat resulteert in duurzaamheid en een lange levensduur.

Kenmerken van MGBond®

• Hoge kwaliteit aluminium composiet platen in diverse kleuren en maten

• Stevig, stabiel en licht van gewicht

• Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen

• Bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden

• Digitaal te printen

• Gemakkelijk te bedrukken, beletteren, frezen, zagen, walsen, lijmen en boren

Wat zijn de mogelijkheden voor MGBond® platen?

MGBond® platen bieden hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het assortiment omvat verschillende kleuren zoals wit, zwart, geborsteld RVS, zilver en rood, evenals plaatdiktes van 2,3,4 of 6 mm. Bij ISCA bieden we je de optie om volledige platen te bestellen of de plaat op maat te laten zagen, met of zonder restmateriaal. Verdere bewerkingen zoals frezen en het produceren van eindproducten, zoals MGBond zuilen of lichtbakken, zijn ook mogelijk.

Niet de juiste kleur?

Indien wij niet de gewenste RAL-kleur in ons assortiment hebben, is dat geen enkel probleem! Wij kunnen platen ook op de specifieke RAL-kleur naar keuze laten produceren. Deze zijn al binnen 6 weken beschikbaar, en dat nog eens tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer gedetailleerde informatie.

Groot project, maar de plaatmaat sluit niet goed aan?

Geen zorgen! Het productieproces kan aangepast worden. Hoewel de breedte van de platen niet gewijzigd kan worden, kunnen we wel de lengte aanpassen aan jouw behoeften. Dit voorkomt onnodig restmateriaal, maakt het voor jou gemakkelijker om te werken en bespaard kosten. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice. 


Waar komt MGBond® eigenlijk vandaan?

 ISCA Nederland B.V. is exclusief dealer van MGBond® in Nederland. De platen worden gemaakt in Turkije. Daar heeft MGBond® niet alleen meerdere lijnen staan om de platen te produceren, maar hebben ze ook een eigen aluminium fabriek. Zo zijn we verzekerd van alleen de hoogste kwaliteit en daarnaast tegen een zeer scherpe prijs. MGBond® recycled ook platen; ze strippen de binnenkern van het aluminium en maken daarna weer nieuwe platen. Op aanvraag kunnen wij deze gerecyclede platen ook leveren. Wil je meer informatie, neem eens contact op met onze klantenservice. Bij ISCA hebben wij zelf een flinke voorraad staan in ons magazijn. Daarnaast heeft MGBond® nog een opslagpunt in Duitsland, waardoor wij snel kunnen schakelen. Ook hebben wij nog een opslagpunt in Friesland, zodat wij ook het Noorden van het land snel kunnen bedienen.


Levering

In ons uitgebreide assortiment van MGBond® aluminium composiet platen heeft ISCA de juiste plaat voor jouw project op voorraad. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Zodra je je keuze hebt gemaakt, streven wij ernaar om je bestelling binnen 1-3 werkdagen te leveren. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald product niet vinden in onze webshop? Vraag het aan onze klantenservice

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.