Folderbakje U-type 1/3 A4

Een "Folderbakje U-type" is een type folderhouder of displaystandaard die specifiek is ontworpen voor het organiseren en presenteren van folders, brochures, pamfletten, tijdschriften of ander promotioneel materiaal. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen:

U-vormig Design: Zoals de naam al aangeeft, hebben U-type folderbakjes meestal een U-vormig ontwerp. Dit design zorgt ervoor dat het materiaal stevig wordt vastgehouden en gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.

Materiaal: Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals acryl, plastic of metaal, afhankelijk van de duurzaamheid en het uiterlijk dat gewenst is.

Capaciteit: Folderbakjes zijn er in verschillende maten en kunnen variëren in de capaciteit van het aantal folders dat ze kunnen vasthouden. Sommige kunnen enkele folders bevatten, terwijl andere meer ruimte bieden voor meerdere exemplaren.

Folderbakjes zijn een handige en overzichtelijke manier om georganiseerd te blijven en om belangrijke informatie en promotioneel materiaal toegankelijk te maken voor het publiek. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten om aan diverse behoeften en ruimtes te voldoen.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UMSD001003
DIN formaat 1/3 A4

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.