Folderstandaard Pocket - A5

De Folderstandaard Pocket is jouw ideale metgezel als het gaat om het stijlvol en georganiseerd presenteren van brochures en folders. Gemaakt van hoogwaardig helder acrylaat, biedt deze brochurehouder niet alleen een glashelder zicht op je inhoud, maar voegt ook een vleugje professionaliteit toe aan elke ruimte.

Helder en Duurzaam: Vervaardigd van hoogwaardig acrylaat, zorgt deze folderstandaard voor een kristalhelder zicht op de inhoud en biedt duurzaamheid voor langdurig gebruik.

Overzichtelijke Presentatie: Met meerdere vakken biedt de Folderstandaard Pocket een overzichtelijke presentatie voor diverse brochures en folders. Het maakt het gemakkelijk voor bezoekers om door het aanbod te bladeren.

Stijlvol Ontwerp: Het strakke en moderne ontwerp van de folderstandaard voegt een professionele uitstraling toe aan elke omgeving, van kantoren en wachtruimtes tot beurzen en showrooms.

Of je nu informatiemateriaal in je kantoor wilt organiseren, een professionele touch wilt toevoegen aan je receptie of je beursstand wilt verbeteren, de Folderstandaard Pocket biedt een elegante oplossing voor een overzichtelijke presentatie van jouw brochures. Upgrade vandaag nog je presentatie met deze hoogwaardige brochurehouder.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UMSD004000
DIN formaat A5
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Kleur Transparant
Materiaal Acrylaat
Breedte 148 mm
Hoogte 210 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.