Folderstandaard wand - A5

Een "Folderstandaard wand" is een type folderhouder of displaystandaard die aan de wand of muur wordt bevestigd om folders, brochures, tijdschriften of ander promotiemateriaal op te slaan en weer te geven. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen:

Wandmontage: Deze folderstandaarden zijn speciaal ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd. Ze kunnen rechtstreeks aan de muur worden geschroefd of opgehangen met behulp van beugels, haken of andere montagehardware.

Ruimtebesparend: Wandfolderstandaarden zijn ideaal voor situaties waar beperkte vloerruimte beschikbaar is. Ze maken efficiënt gebruik van verticale ruimte.

Capaciteit: Deze standaarden kunnen variëren in grootte en capaciteit. Sommige hebben meerdere vakken of planken om verschillende soorten promotiemateriaal te organiseren en te tonen.

Materiaal: Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals acryl, plastic, metaal, of hout, afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de duurzaamheid.

Wandfolderstandaarden zijn een handige en ruimtebesparende manier om belangrijke informatie en promotiemateriaal te organiseren en weer te geven, zowel voor interne bedrijfsdoeleinden als voor klantgerichte omgevingen.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UMSD007000
DIN formaat A5

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.