Flyerhouder T-type A5 liggend

Met deze T-type flyerhouder organiseer je je flyers en brochures op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier. Hier is waarom dit een handige keuze is:

T-type Design: De T-vormige constructie van deze flyerhouder zorgt ervoor dat je flyers en brochures rechtop staan, waardoor ze gemakkelijk te zien en te grijpen zijn voor potentiële lezers.

Liggend Formaat: Deze flyerhouder is ontworpen voor liggende flyers of brochures. Hierdoor kun je ze volledig zichtbaar presenteren zonder dat er informatie wordt afgesneden.

Helder Acryl: De flyerhouder is gemaakt van helder acrylmateriaal, waardoor je flyers en brochures goed zichtbaar zijn zonder vervorming of verkleuring van de inhoud.

Stevige Constructie: Het duurzame acrylmateriaal zorgt ervoor dat deze flyerhouder lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Professionele Presentatie: Deze flyerhouder geeft je presentatie een professionele uitstraling, wat belangrijk is om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Deze T-type flyerhouder is een uitstekende aanvulling voor elke zakelijke omgeving waar je informatie effectief wilt presenteren en delen. Het liggende formaat maakt het ideaal voor flyers, brochures, menu's en meer. Met de heldere acrylconstructie blijft je inhoud goed zichtbaar en professioneel gepresenteerd. Houd je ruimte netjes en georganiseerd terwijl je potentiële klanten aanspreekt met deze handige flyerhouder.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UMSTY02000
DIN formaat A5

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.