Mini spanner

De Zwarte Mini Spanner is een krachtige oplossing in een compact formaat. Met zijn lengte van 120 mm en maximale trekkracht van 10 kg biedt deze mini spanner de perfecte balans tussen functionaliteit en handzaamheid. Of je nu een lichte bevestigingstaak hebt of een iets zwaardere belasting wilt aanpakken, deze mini spanner staat voor je klaar.

Natuurrubber met Meervoudige Kern: Het elastiek van de mini spanner is gemaakt van hoogwaardig natuurrubber met een meervoudige kern. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit, stevigheid en duurzaamheid tijdens gebruik.

Compact en Handzaam: Met zijn lengte van 120 mm is deze mini spanner uiterst handzaam. Je kunt hem gemakkelijk in je gereedschapskist meenemen, en hij neemt minimale ruimte in beslag.

Maximale Trekkracht van 10 kg: Onderschat de kracht van deze mini spanner niet! Met een maximale trekkracht van 10 kg is hij geschikt voor een breed scala aan bevestigingsklussen.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu een zeil vastzet, een tent opzet, bagage beveiligt of andere materialen verankert, deze mini spanner komt goed van pas in verschillende situaties.

Eenvoudige Bediening: Het praktische ontwerp van de mini spanner maakt hem gemakkelijk te hanteren. Je kunt hem snel aanbrengen en verwijderen, wat tijd en moeite bespaart.

Stijlvol Zwarte Afwerking: De zwarte afwerking geeft de mini spanner niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgt er ook voor dat hij goed zichtbaar is in diverse omgevingen.

Duurzaam en Betrouwbaar: De mini spanner is ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren. Hij is bestand tegen regelmatig gebruik en verschillende weersomstandigheden.

De Zwarte Mini Spanner biedt een handige oplossing voor bevestigingsuitdagingen waarbij compactheid en kracht belangrijk zijn. Met zijn meervoudige kern natuurrubber, maximale trekkracht van 10 kg en handzame formaat is hij klaar om je te ondersteunen bij uiteenlopende bevestigingsklussen.

Kies voor functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak met de Zwarte Mini Spanner. Van kamperen tot klussen, deze mini spanner voegt kracht toe aan kleine ruimtes.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SPAN-4M-12
Diameter 4 mm
Kleur Zwart
Lengte 120 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.