Dubbele doekspanner - Ø 6 mm

De Dubbele Doekspanner met Zwanenhals Haak is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het vastzetten en op spanning houden van doeken, zeilen en andere materialen. Met zijn indrukwekkende maximale trekkracht en duurzame constructie is deze doekspanner een onmisbaar hulpmiddel voor uiteenlopende toepassingen.

Maximale Trekkracht 100 kg: Deze doekspanner is ontworpen om serieuze trekkracht te weerstaan. Met een indrukwekkende maximale trekkracht van 100 kg biedt hij betrouwbare en consistente spanning, zelfs bij zware toepassingen.

Zwanenhals Haak: De zwanenhals haak zorgt voor een stevige en veilige bevestiging. Dankzij zijn vorm is hij geschikt voor verschillende bevestigingspunten en situaties.

Natuurrubber Elastiek: Het elastiek is gemaakt van hoogwaardig natuurrubber, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en rekbaarheid. Dit materiaal behoudt zijn eigenschappen ook bij langdurig gebruik en blootstelling aan de elementen.

Zwarte Kleur: Het zwarte elastiek heeft niet alleen een strakke uitstraling, maar biedt ook uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Totale Lengte 160 mm, Diameter 6 mm: Met een totale lengte van 160 mm en een diameter van 6 mm biedt deze doekspanner de juiste balans tussen compactheid en kracht. Dit maakt hem geschikt voor diverse toepassingen.

De Dubbele Doekspanner met Zwanenhals Haak is jouw betrouwbare partner voor het vastzetten van doeken en materialen in veeleisende situaties. Of je nu werkt aan outdoor constructies, tenten, zeilen of andere projecten, deze doekspanner staat garant voor een stevige en veilige bevestiging.

Kies voor de maximale trekkracht en duurzaamheid van de Dubbele Doekspanner met Zwanenhals Haak. Met zijn hoogwaardige materialen en praktische ontwerp is deze doekspanner een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die betrouwbare en krachtige bevestiging nodig heeft.

Specificaties
Productnummer SPAN6-16H-Z
Diameter 6 mm
Kleur Zwart
Lengte 160 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.