Spanner TornadoFix - 100 mm

Onze Tornadofix doekspanner in grijs is een handig hulpmiddel om doeken, stoffen en materialen stevig vast te zetten. Met een lengte van 100 mm en een diameter van 6 mm biedt deze doekspanner een betrouwbare en praktische oplossing voor diverse bevestigingsbehoeften.

Veilige Bevestiging: De Tornadofix doekspanner is ontworpen om doeken en materialen veilig en stevig vast te zetten. Of het nu gaat om banners, doeken, stoffen of andere flexibele materialen, deze spanner houdt alles op zijn plaats.

Eenvoudig en Efficiënt: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze doekspanner eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het opzetten en afbreken van presentaties, evenementen en meer.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Tornadofix doekspanner duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je doeken en materialen veilig en netjes blijven, zelfs bij wisselende omstandigheden.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu op een beurs staat, een presentatie geeft of buitenmaterialen bevestigt, deze doekspanner is geschikt voor diverse toepassingen. Zowel binnen als buiten biedt hij uitkomst.

Compact en Handzaam: Met een lengte van 100 mm is deze doekspanner compact en handzaam. Dit maakt hem gemakkelijk te dragen en op te bergen, zodat je altijd een betrouwbare bevestigingsoplossing bij de hand hebt.

De Tornadofix doekspanner in grijs is jouw handige partner voor het veilig en stevig bevestigen van verschillende materialen. Of je nu een professionele presentatie verzorgt, een evenement organiseert of gewoon wat orde wilt scheppen, deze doekspanner biedt de oplossing die je zoekt.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer T-FIX-10-G
Diameter 6 mm
Kleur Grijs
Lengte 100 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.