Spanner Ø 8 mm

De Doekspanner in zwart is een betrouwbare en robuuste tool om doeken, zeilen en andere materialen veilig en stevig te bevestigen. Met zijn solide constructie en doordachte ontwerp biedt deze doekspanner zekerheid en gemoedsrust bij diverse toepassingen.

Lengte 470 mm, Diameter 8 mm: Met een royale lengte van 470 mm en een diameter van 8 mm biedt deze doekspanner voldoende ruimte om doeken en zeilen stevig vast te zetten. Het geeft een ideale balans tussen handzaamheid en kracht.

Robuuste Constructie: De doekspanner is vervaardigd uit duurzaam materiaal en heeft een stevige structuur. Dit zorgt voor langdurig gebruik, zelfs bij intensieve belasting.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu doeken op een tent vastzet, materialen op een constructie bevestigt, of zeilen aanspant, deze doekspanner biedt veelzijdige inzetbaarheid en betrouwbare prestaties.

Eenvoudige Bediening: Dankzij het doordachte ontwerp is de doekspanner gemakkelijk in gebruik. De spanner kan eenvoudig worden vastgemaakt en losgemaakt, waardoor je snel en efficiënt kunt werken.

Stijlvol Zwart: De zwarte afwerking van de doekspanner zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar biedt ook uitstekende zichtbaarheid, zelfs in verschillende omgevingen.

De Doekspanner in zwart is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en stevige bevestiging van materialen. Of je nu een professional bent in de bouwsector, outdoor activiteiten onderneemt of gewoon thuis klusjes uitvoert, deze doekspanner biedt de zekerheid die je nodig hebt.

Kies voor de kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Doekspanner in zwart. Met zijn indrukwekkende lengte en solide constructie staat hij klaar om je te helpen bij diverse bevestigingsprojecten.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SPAN47
Diameter 8 mm
Kleur Zwart

Anderen bekeken ook

%
Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.