Textielframes

Textielframes zijn niet meer weg te denken in de reclame industrie. Wij hebben een aanzienlijk assortiment aan enkelzijdige- en dubbelzijdige textielframes voor verschillende toepassingen. De textielframes kunnen op verschillende manieren worden gepresenteerd: vrijstaand, gemonteerd aan de wand of voor een toepassing aan het plafond. Op aanvraag worden de systemen voorzien van een full colour print. Bekijk welk textielframe bij jouw wensen past!

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Enkelzijdig of dubbelzijdig

Binnen ons assortiment heb je de keuze tussen enkelzijdige of dubbelzijdige textielframes. Een enkelzijdig textielframe wordt veelal gebruikt wanneer het bevestigd wordt aan de muur of aan het plafond. Een enkelzijdig textielframe wordt geplaatst in vergaderkamers en openbare ruimtes. De enkelzijdige textielframes binnen ons assortiment zijn: Ace, Dame en Valet profielen. 

Een dubbelzijdig textielframe wordt gebruikt wanneer het textielframe vrijstaand is of hangend wordt bevestigd. Het wordt veelal gebruikt in grote ontvangstruimtes en/of op een beurs. Ook kan een dubbelzijdig textielframe toegepast worden als een scheidingswand op kantoor. De dubbelzijdige textielframes binnen ons assortiment zijn: King en Queen profielen. Bij een dubbelzijdig textielframe zijn diverse voetstukken leverbaar wanneer deze vrij komt te staan. 

Welk textielframe past bij jouw wensen?

De keuze voor het textielframe is afhankelijk van de plek waar het wordt bevestigd.

  • Het Ace profiel pas je toe in vergaderkamers, receptieruimtes en showrooms. Het Ace profiel kenmerkt zich door de elegante uitstraling.
  • Het Dame profiel pas je toe bij enkelzijdige reclame-uitingen. Het Dame profiel is geschikt om te plaatsen in vergaderkamers en openbare ruimtes. 
  • Het King profiel is toe te passen zowel aan de wand als op vrijstaande voetstukken. Geschikt om te plaatsen in zowel een receptieruimte als op een beurs. 
  • Het Queen profiel pas je toe bij reclame-uitingen aan het plafond. Zo kan je op een unieke manier het profiel presenteren. 
  • Het Valet profiel is een enkelzijdig profiel. Deze pas je toe bij reclame-uitingen die aan de wand worden bevestigd. Het Valet profiel is tevens het meest gangbare profiel. 

Aluminium profielen bij ISCA

Waarom gebruik maken van aluminium profielen? Aluminium zorgt voor een mooie afwerking en heeft daarnaast een lange levensduur. Het is toepasbaar voor uiteenlopende projecten. Ben jij op zoek naar aluminium profielen voor projecten die geschikt zijn voor binnen – en buitentoepassingen? Met ons brede assortiment aan textielframes is elke kantoorruimte, school en evenementenhal snel omgetoverd. Heb jij juist behoefte aan losse lichtbakprofielen waarmee je eigen lichtbak monteert? Neem dan een kijkje op onze pagina lichtbakprofielen.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.