Hoekverbinder voor 15 mm enkelzijdig textielframe

Onze hoekverbinder, ontworpen voor het 15 mm enkelzijdig textielframe, biedt een stevige en stijlvolle oplossing om de hoeken van jouw frame te verbinden. Met een metalen afwerking voegt deze hoekverbinder duurzaamheid en esthetiek toe aan jouw textielframe.

Stevige Verbinding: Onze hoekverbinder zorgt voor een solide verbinding tussen de hoeken van het 15 mm enkelzijdig textielframe. Hierdoor blijft jouw frame stevig en duurzaam.

Stijlvol Design: Met een metalen afwerking voegt deze hoekverbinder een stijlvolle uitstraling toe aan jouw textielframe, waardoor het er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Nauwkeurige Pasvorm: Deze hoekverbinder is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij het 15 mm enkelzijdig textielframe, waardoor je een naadloze en veilige verbinding hebt.

Betrouwbare en Stijlvolle Hoekverbinding met Onze Hoekverbinder! Of je nu een presentatie, promotie of decoratie maakt met jouw textielframe, onze hoekverbinder biedt niet alleen een sterke verbinding, maar voegt ook een professionele uitstraling toe. Met duurzaamheid en stijl in één, kun je erop vertrouwen dat jouw textielframe er indrukwekkend uitziet en goed blijft functioneren.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UYUP025010
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium

Anderen bekeken ook

Zilver 15 mm enkelzijdig textielframe - 3 meter
UYUP014103
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Zilver 15 mm enkelzijdig textielframe - 6 meter
UYUP014103-6
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Wit 15 mm enkelzijdig textielframe - 3 meter
UYUP014103-W
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Zwart 15 mm enkelzijdig textielframe - 3 meter
UYUP014103-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.