Hoekverbinders voor 34 mm en 50 mm textielframe

Onze hoekverbinders bieden de perfecte oplossing voor het stevig verbinden van zowel 34 mm als 50 mm textielframes. Deze hoekverbinders zijn ontworpen met een hoek van 90º en zijn voorzien van verzonken schroefgaten aan beide zijden, waardoor je een solide en duurzame constructie kunt realiseren.

Veelzijdige compatibiliteit: Onze hoekverbinders zijn geschikt voor zowel 34 mm als 50 mm textielframes, wat je flexibiliteit biedt bij het ontwerpen van jouw presentatie.

Robuuste constructie: Met een hoek van 90º en verzonken schroefgaten aan beide zijden, zorgen deze hoekverbinders voor een stevige en betrouwbare constructie.

Duurzaamheid: Onze hoekverbinders zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen.

 Creëer een Stevige Constructie met Onze Hoekverbinders voor 34 mm en 50 mm Textielframes! Of je nu een 34 mm of 50 mm textielframe gebruikt, deze hoekverbinders bieden een stevige en betrouwbare oplossing om jouw presentatie op te zetten. Met de verzonken schroefgaten aan beide zijden kun je eenvoudig en effectief een professionele presentatieconstructie tot stand brengen.

 


Specificaties
Productnummer UYUP412310
Materiaal Aluminium

Anderen bekeken ook

Zilver 50 mm dubbelzijdig textielframe - 3 meter
UYUP014101
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Zilver 50 mm dubbelzijdig textielframe - 6 meter
UYUP014101-6
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Zwart 50 mm dubbelzijdig textielframe - 3 meter
UYUP014101-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
H-profiel voor textielframe - 3 meter
UYUP014106
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
H-profiel voor textielframe - 6 meter
UYUP014106-6
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.