Max Power outdoor - zwart

De Max Power Outdoor Bevestigingstape in stijlvol zwart is de ultieme keuze voor al uw montagewerk, zowel binnen als buiten. Deze dubbelzijdige acryl tape is ontworpen om met gemak verschillende objecten te bevestigen en biedt een indrukwekkende kleefkracht die langdurig meegaat.

Uitzonderlijke Kleefkracht: De Max Power Outdoor Bevestigingstape biedt een ongeëvenaarde kleefkracht. Het hecht stevig aan diverse materialen, waaronder metaal, glas en de meeste kunststoffen, wat betekent dat u geen schroeven, popnagels, lassen of vloeibare lijmen meer nodig heeft.

Geschikt voor Zware Belasting: Deze tape is ontworpen om zware belastingen te weerstaan. U kunt erop vertrouwen dat uw objecten stevig op hun plaats blijven, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Binnen en Buiten Gebruik: De Max Power Outdoor Bevestigingstape is bestand tegen vocht en weersinvloeden, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het zal niet loslaten of degraderen, zelfs niet bij blootstelling aan de elementen.

Eenvoudige en Snelle Montage: Vergeet ingewikkelde montageprocessen. Met deze tape kunt u objecten snel en moeiteloos bevestigen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Veelzijdigheid: Of u nu een bord wilt monteren, een spiegel wilt ophangen of andere decoratieve en functionele projecten wilt realiseren, de Max Power Outdoor Bevestigingstape biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft.

Professionele Uitstraling: Deze tape is niet alleen functioneel, maar biedt ook een nette en professionele uitstraling zonder zichtbare bevestigingsmiddelen.

Kies voor de Max Power Outdoor Bevestigingstape in stijlvol zwart en geniet van de voordelen van een sterke, duurzame, en veelzijdige montagemethode. Het is de ideale oplossing voor zowel uw binnen- als buitentoepassingen, waardoor uw projecten er niet alleen goed uitzien, maar ook langdurig meegaan.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer OT2502
Binnen- / buitengebruik Binnen- en buiten
Dikte 1,10 mm
Drager Acrylschuim
Enkel- / dubbelzijdig Dubbelzijdig
Kleefkracht 53 N/25 mm
Kleefstof Acrylaat
Kleur Zwart
Merk HPX
Temperatuurbestendigheid 93°C
Lengte 1,5 m
Breedte 25 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.