Foamtape wit - 19 mm x 50 m

De Foamtape wit is een veelzijdige dubbelzijdige foamtape met een hoge kleefkracht, speciaal ontworpen voor standbouw en andere toepassingen waarbij stevige en permanente bevestiging vereist is. Met zijn unieke eigenschappen biedt deze tape een betrouwbare oplossing voor diverse projecten. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Foamtape wit

Hoge kleefkracht voor stevige verbinding: Deze tape beschikt over een hoge kleefkracht, waardoor het ideaal is voor het bevestigen van objecten waarbij een sterke hechting vereist is.

Het is speciaal geschikt voor standbouw en andere situaties waar permanente bevestiging noodzakelijk is.

Geschikt voor ruwe ondergronden : De foamtape hecht zich ook op ruwe en oneffen ondergronden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.Dit maakt het mogelijk om objecten stevig te bevestigen op oppervlakken die niet helemaal glad zijn.

Zowel binnen als buiten gebruik: De  Foamtape wit is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende projecten. Deze tape behoudt zijn kleefkracht en prestaties, zelfs onder invloed van wisselende weersomstandigheden.

Eenvoudige Toepassing: De tape is eenvoudig aan te brengen zonder dat speciale gereedschappen nodig zijn.Hierdoor kunt u snel en efficiënt werken zonder extra inspanningen.

Duurzame Bevestigingsoplossing: De  Foamtape wit biedt een duurzame en betrouwbare bevestigingsoplossing voor verschillende projecten. Met zijn hoge kleefkracht, geschiktheid voor ruwe ondergronden en zowel binnen als buitengebruik, is deze tape ideaal voor standbouw en andere toepassingen waar stevige en permanente bevestiging essentieel is.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer MW1950
Binnen- / buitengebruik Binnen- en buiten
Dikte 1,10 mm
Drager Polyethyleenschuim
Enkel- / dubbelzijdig Dubbelzijdig
Kleefkracht 16 N/25 mm
Kleefstof Natuurlijk rubber
Kleur Wit
Merk HPX
Temperatuurbestendigheid 60°C
Lengte 50 m
Breedte 19 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.