Duct tape - zilver

Onze Premium Duct Tape 2200 is een hoogwaardige tape met een uitzonderlijke kleefkracht. Deze tape is ontworpen om aan diverse eisen te voldoen en biedt een veelzijdige oplossing voor verschillende toepassingen, variërend van verpakken tot tijdelijke reparaties.

Hoge Kleefkracht: De Premium Duct Tape 2200 is speciaal geformuleerd voor een sterke en langdurige kleefkracht. Hierdoor hecht hij uitstekend aan een verscheidenheid aan ondergronden.

Breed Inzetbaar: Deze tape is een betrouwbare keuze voor diverse situaties, waaronder verpakken, bundelen, afdichten, bevestigen en zelfs tijdelijke reparaties.

Hecht Op Vele Ondergronden: Of het nu gaat om karton, kunststof, metaal of andere materialen, deze tape biedt een uitstekende hechting, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je project stevig blijft.

Handafscheurbaar: De Premium Duct Tape 2200 is eenvoudig met de hand af te scheuren, wat het gebruiksgemak vergroot en tijd bespaart, omdat je geen schaar of mes nodig hebt.

Functioneel en Betrouwbaar: Of je nu een snelle tijdelijke oplossing nodig hebt of een betrouwbare tape voor langdurig gebruik, deze duct tape biedt de functionaliteit en betrouwbaarheid die je zoekt.

Makkelijk te Gebruiken: Dankzij het met de hand afscheurbare materiaal is deze tape makkelijk te hanteren en snel aan te brengen, zonder gedoe met gereedschap.

De Premium Duct Tape 2200 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse projecten en toepassingen. Met zijn sterke kleefkracht, veelzijdigheid en handige eigenschappen is deze tape een betrouwbare metgezel voor tal van situaties. Of je nu iets verpakt, bundelt, afdicht of repareert, deze duct tape levert consistent hoogwaardige prestaties.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer PD4850
Binnen- / buitengebruik Binnen- en buiten
Dikte 0,24 mm
Drager Weving met PE-coating
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Kleefkracht 11 N/25 mm
Kleefstof Natuurlijk rubber
Kleur Zilver
Merk HPX
Temperatuurbestendigheid 60°C
Treksterkte 147 N/25 mm
Lengte 50 m
Breedte 48 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.