Aluminium klemplaat - 140 mm

Verbeter de bevestiging van borden tegen palen met onze aluminium klemplaat van 140 mm breed. Deze klemplaat is speciaal ontworpen om samen te werken met klembanden die beschikbaar zijn in ons assortiment. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing voor het monteren van borden op diverse locaties.

Robuust Aluminium: De klemplaat is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat duurzaamheid en weerbestendigheid garandeert. Hierdoor blijft het functioneel, zelfs in verschillende weersomstandigheden.

Breedte van 140 mm: Met een breedte van 140 mm biedt deze klemplaat voldoende steun voor het stabiel bevestigen van borden op palen.

Eenvoudige Bevestiging: Dankzij het M10 schroefdraadontwerp is de klemplaat eenvoudig te monteren. Dit maakt een snelle en efficiënte installatie mogelijk.

Compatibiliteit met Klembanden: Ontworpen om samen te werken met klembanden, biedt deze klemplaat een stevige grip op palen, waardoor borden veilig en goed zichtbaar blijven.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse toepassingen, variërend van verkeersborden tot informatieve borden.

Verbeter de stevigheid en betrouwbaarheid van uw bordbevestigingen met deze aluminium klemplaat. Een essentieel onderdeel voor een effectieve en duurzame signalisatie.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer HPKLEM155
Materiaal Aluminium

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.