Muurbeugel

De Muurbeugelset voor Omgezette Randen is de perfecte oplossing om borden met een omgezette rand stevig en professioneel tegen een muur te bevestigen. Deze set bestaat uit een muur oor en een muurbeugel, die samen zorgen voor een veilige en stabiele montage. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Muurbeugelset voor Omgezette Randen:

Veilige bevestiging:

Met de muurbeugelset kun je borden met een omgezette rand veilig aan de muur bevestigen. Dit zorgt voor een stevige en duurzame installatie.

Professionele uitstraling

Door gebruik te maken van de muurbeugelset krijgen jouw borden een professionele uitstraling, waarbij ze netjes en strak tegen de muur gemonteerd zijn.


Eenvoudige Montage

De set is ontworpen voor eenvoudige en probleemloze montage. Met de meegeleverde muuroor en -beugel kun je snel aan de slag.


Stevig en betrouwbaar:

De muurbeugelset is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor stevigheid en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw borden veilig worden gemonteerd.

Universele Toepassing:

Deze set is geschikt voor diverse soorten borden met omgezette randen, of het nu gaat om reclameborden, informatieborden of decoratieve borden.

Complete set:

De muurbeugelset wordt geleverd als een complete set, inclusief muuroor en -beugel. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle montage.

Upgrade jouw bevestigingsmethode met de muurbeugelset voor omgezette randen. 

Als je op zoek bent naar een solide en professionele manier om borden met omgezette randen aan de muur te bevestigen, dan is de Muurbeugelset voor Omgezette Randen de ideale keuze. Met deze set ben je verzekerd van een stabiele en nette bevestiging die jouw borden op hun plaats houdt en jouw ruimte een verzorgde uitstraling geeft.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer Muurbeugel

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.