Bevestigingsbeugel verkeersbord - enkelzijdig

Verbeter de zichtbaarheid van verkeersborden met onze enkelzijdige bevestigingsbeugel. Deze scharnierbeugel is ontworpen voor het stevig vastklemmen van DOR-verkeersborden op flespalen met een diameter van 48 mm.

Duurzaam Ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt deze beugel duurzaamheid en langdurige prestaties, zelfs onder verschillende weersomstandigheden.

Eenvoudige Installatie: De beugel is ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. Het klemmechanisme zorgt voor een veilige grip op de flespaal, waardoor het bord stevig op zijn plaats blijft.

Universele Toepassing: Geschikt voor DOR-verkeersborden, maakt deze beugel het mogelijk om borden stevig te monteren op flespalen met een diameter van 48 mm.

Efficiëntie: Het enkelzijdige ontwerp zorgt voor een gemakkelijke aanpassing  en biedt voldoende stevigheid om het verkeersbord in de juiste positie te houden.

Tapmaat: Met een tapmaat van 140 mm is deze beugel ontworpen om een stabiele grip te bieden op flespalen, waardoor het risico op wiebelen wordt geminimaliseerd.

Verbeter de verkeersveiligheid en zorg voor een betere zichtbaarheid van verkeersborden met deze enkelzijdige bevestigingsbeugel. Een betrouwbare keuze voor diverse verkeerssituaties.


Specificaties
Productnummer IS140-EZ

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.