Lichtkoof eindkap

De lichtkoof eindkap is een essentieel accessoire voor een nauwkeurige en stijlvolle afwerking van je lichtkoof, vooral in het nieuwe type design. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze lichtkoof eindkap:Met een afmeting van 137,54 x 71,3 x 3 mm is deze eindkap nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij het nieuwe type lichtkoof. Dit zorgt voor een naadloze en professionele uitstraling.

Geanodiseerd Aluminium: Het gebruik van geanodiseerd aluminium als materiaal biedt niet alleen duurzaamheid, maar voegt ook een moderne en stijlvolle esthetiek toe aan je lichtkoof. Bovendien is geanodiseerd aluminium bestand tegen corrosie.

Compatibiliteit met Nieuwe Type Lichtkoof: Deze eindkap is specifiek ontworpen voor het nieuwe type lichtkoof, wat ervoor zorgt dat het perfect past en visueel overeenkomt met het gehele systeem.

Afwerking van Lichtkoof: De eindkap draagt bij aan een nette en professionele afwerking van de lichtkoof, waardoor eventuele open uiteinden worden bedekt en de algehele uitstraling wordt verbeterd.

Eenvoudige Installatie: Het ontwerp van de eindkap maakt een eenvoudige installatie mogelijk. Het kan gemakkelijk worden bevestigd aan het einde van de lichtkoof, waardoor de installatie snel en efficiënt verloopt.

Esthetische Integratie: Door gebruik te maken van deze eindkap wordt niet alleen de functionaliteit van de lichtkoof verhoogd, maar wordt ook gezorgd voor een esthetische integratie met de rest van de verlichtingsoplossing.

De lichtkoof eindkap is een onmisbaar accessoire voor een complete en perfect afgewerkte lichtoplossing. Het biedt niet alleen bescherming en afwerking aan je lichtkoof maar draagt ook bij aan de algehele visuele aantrekkingskracht van de ruimte. Maak je lichtoplossing compleet met deze hoogwaardige eindkap.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer LKEZB-A
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.