Lichtkoof

De lichtkoof met geanodiseerd aluminium profiel biedt een geavanceerde en stijlvolle oplossing voor het plaatsen van LED-modules. Ontworpen met functionaliteit en esthetiek in gedachten, is deze lichtkoof geschikt voor diverse toepassingen waarbij indirecte verlichting gewenst is. Hier

Geanodiseerd Aluminium Profiel: Het profiel van de lichtkoof is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. Deze afwerking geeft niet alleen een moderne uitstraling maar biedt ook duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

LED-module Compatibiliteit: De lichtkoof is specifiek ontworpen om LED-modules te huisvesten. Dit biedt een energiezuinige en veelzijdige oplossing voor het creëren van sfeerverlichting.

Meerdere Lijnen: Het ontwerp maakt het mogelijk om meerdere LED-lijnen te plaatsen, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan de gewenste intensiteit en sfeer.

Montage van Transformator: De lichtkoof biedt een specifieke ruimte voor de montage van een transformator. Hierdoor kun je de verlichting centraal regelen en aanpassen.

Honingraat Acrylaatplaat: De lichtkoof kan worden voorzien van een honingraat acrylaatplaat. Dit zorgt voor een diffuus lichteffect, waardoor de verlichting gelijkmatig wordt verdeeld en eventuele schitteringen worden geminimaliseerd.

Stijlvol Ontwerp: Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp draagt de lichtkoof bij aan de esthetiek van de ruimte. Het fungeert niet alleen als functionele verlichting maar ook als een decoratief element.

De lichtkoof met geanodiseerd aluminium profiel is een moderne en veelzijdige keuze voor het integreren van LED-verlichting in verschillende omgevingen. Met de mogelijkheid om de verlichting aan te passen en te regelen, biedt het een flexibele oplossing voor het creëren van de juiste sfeer. Upgrade je ruimte met deze eigentijdse lichtoplossing.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 399SAD
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.