Afstandhouder RVS ECO - 13 mm

De RVS ECO afstandhouder is het ideale bevestigingsmateriaal voor een nette en duurzame montage van borden, glas, en acrylaatplaten. Deze afstandhouder bestaat uit twee delen: een bout met schroefdraad en een as, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging.

Duurzaam Roestvrij Staal (RVS): De afstandhouder is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Veelzijdig Klembereik: Met een klembereik van 10 mm is deze afstandhouder geschikt voor het monteren van borden, glas, en acrylaatplaten met verschillende diktes.

Eenvoudige Installatie: Het ontwerp van de afstandhouder maakt een eenvoudige en snelle installatie mogelijk. Het bestaat uit een bout en een as die zorgen voor een stevige grip op het te bevestigen materiaal.

Stijlvol Design: Met een diameter van 13 mm en een wandafstand van 20 mm biedt deze afstandhouder niet alleen functionaliteit maar ook een stijlvolle uitstraling aan de bevestiging.

Brede Toepassingsmogelijkheden: Ideaal voor het monteren van diverse materialen, waaronder borden, glas, en acrylaatplaten, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Toepassingen:

Monteren van borden

Bevestigen van glas

Montage van acrylaatplaten

Upgrade je bevestigingsmateriaal met de RVS ECO afstandhouder voor een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Eenvoudig te bestellen via onze webshop, en snelle levering gegarandeerd. Bestel voor 15:00 uur en ontvang dezelfde dag verzending.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 103-001

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.