Schraper - 600 mm

Deze luxe schrapers zijn ontworpen voor optimale prestaties bij het verwijderen van folies en oude verflagen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes: 200 mm, 300 mm en 600 mm, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van de juiste schraper voor jouw toepassing.

Effectief Verwijderen: De schrapers zijn uitgerust met vlijmscherpe messen die effectief zijn in het verwijderen van diverse materialen, waaronder folies en oude verflagen.

Verschillende Lengtes: Met drie beschikbare lengtes (200 mm, 300 mm en 600 mm) kun je de schraper kiezen die het beste past bij de omvang van het werk dat je wilt uitvoeren.

Volledig Intrekbare Mes Mechanisme: Voor extra veiligheid beschikken de schrapers over een volledig intrekbaar mesmechanisme, wat betekent dat het mes alleen wordt blootgesteld wanneer het actief wordt gebruikt.

Comfortabele Handgreep: De schrapers zijn voorzien van een comfortabele foam grip, waardoor ze comfortabel in gebruik zijn, zelfs bij langdurig gebruik.

Deze luxe schrapers bieden de duurzaamheid en veelzijdigheid die nodig is voor diverse toepassingen, waardoor ze een waardevol gereedschap zijn voor professionals en doe-het-zelvers.

Specificaties
Productnummer 3891
Merk Olfa
Breedte 130 mm
Hoogte 650 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.