Reservemes voor schraper - flexibel - 45 mm

Het flexibele reservemes van 45 mm is ontworpen voor gebruik met de luxe schraper. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit reservemes:

Flexibel Ontwerp: Het reservemes heeft een flexibel ontwerp, waardoor het zich aanpast aan verschillende oppervlakken en geschikt is voor verschillende schraaptaken.

Mesformaat van 45 mm: Met een mesformaat van 45 mm biedt dit reservemes de juiste balans tussen precisie en dekking, waardoor het ideaal is voor diverse schraaptoepassingen.

Geschikt voor Luxe Schrapers: Specifiek ontworpen om te worden gebruikt met luxe schrapers zoals de 03887, 03889 en 03891.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor verschillende materialen en oppervlakken, waardoor het een veelzijdig reservemes is voor uiteenlopende schraapklussen.

Eenvoudige Installatie: Het reservemes kan eenvoudig worden geïnstalleerd op de compatibele luxe schrapers, waardoor het snel en gemakkelijk is om aan de slag te gaan.

Kortom, het flexibele reservemes van 45 mm is een betrouwbare keuze voor nauwkeurig schraapwerk, en het is speciaal ontworpen om samen te werken met luxe schrapers voor optimale prestaties.

Specificaties
Productnummer 3894
Merk Olfa
Breedte 65 mm
Hoogte 160 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.