ParkSign parkeerbord - top

Met het Park’Sign®  parkeerbord introduceert je een betrouwbare en duurzame oplossing voor bewegwijzering in parkeergarages en op parkeerterreinen. Dit innovatieve bord bestaat uit twee delen die samen zorgen voor een stevige constructie en een professionele uitstraling.

Basisdeel van Slagvast Kunststof: Het basisdeel van het Park’Sign® parkeerbord is vervaardigd uit slagvast kunststof. Dit zorgt voor een robuuste basis die bestand is tegen de diverse omstandigheden in parkeergarages en op parkeerterreinen.

Glashelder Topdeel voor Wrappen: Het topdeel van het Park’Sign® bord is gemaakt van slagvast glashelder materiaal. Dit deel kan aan de binnenzijde worden voorzien van uw eigen tekst, logo of reclame. Dit biedt de mogelijkheid om de bewegwijzering aan te passen aan jouw specifieke behoeften en branding.

Vaste Bevestiging met Schroeven: Het basisdeel van de Park’Sign® wordt stevig vastgeschroefd op de ondergrond. Dit zorgt voor een solide bevestiging die niet eenvoudig door derden kan worden verwijderd.

Speciale Aanbrengmethode: Het topdeel van het Park’Sign® bord wordt aangebracht met behulp van een speciale tang. Hierdoor wordt voorkomen dat derden het topdeel kunnen wijzigen of verwijderen zonder de juiste apparatuur.

Geschikt voor Diverse Toepassingen: Het Park’Sign® parkeerbord is ideaal voor parkeergarages, parkeerterreinen en andere locaties waar betrouwbare bewegwijzering essentieel is.

Dankzij het glasheldere topdeel kun je de bewegwijzering volledig afstemmen op jouw merkidentiteit en reclameboodschap.

Het Park’Sign® parkeerbord biedt niet alleen effectieve bewegwijzering, maar ook bescherming tegen manipulatie en een professionele uitstraling. Met zijn duurzame constructie en personalisatiemogelijkheden is dit parkeerbord een slimme keuze voor iedere locatie waar nauwkeurige en betrouwbare bewegwijzering vereist is.

 

 


Specificaties
Productnummer PARKSIGNTOP

Anderen bekeken ook

ParkSign tang
PARKSIGNTANG-1
Biggenrug parkeerbord - zwart
PBG62-ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - wit
PBG62-WI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Biggenrug parkeerbord - zilver
PBG62-ZI
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.